esp | cat | eng | fra


Motlle d'injecció
SECTOR PETROQUÍMIC - Vàlvula de distribució
SECTOR AUTOMOCIÓ - Puntxó
SECTOR AUTOMOCIÓ - Capsal
SECTOR ALIMENTARI- Suport scaner
EMPRESA

PONT-PRECIS, S.L. és una empresa dedicada a la mecanització de peces d'alta precisió amb més de 20 anys d'experiència dels seus fundadors.

L'empresa té com a activitat principal la mecanització de tota mena de peces construïdes en diferents materials, acers al carboni, inoxidables, aliatges especials, materials no fèrrics, llautó, coure.

MERCATS

Tenim una gran experiència en la mecanització de peces destinades al sector de l'automoció, maquinària en general.

Seguint la nostra estratègia de mercat, oferim un nivell de servei excel•lent per a altres sectors com el Petroquímic, Enginyeries, Ferroviari, Matrius i motlles

INSTAL.LACIONS

Tenim a la nostra disposició unes instal·lacions de 600 m2, dividides en oficines i taller mecànic i capaces de satisfer les necessitats dels nostres clients.

SERVEIS
SECCIÓ MUNTATGE
Per oferir un servei complet als nostres clients, muntem petits conjunts mecanitzats a les nostres instal•lacions afegint el material comercial que necessiti, tot garantint-ne un funcionament perfecte.
SECCIÓ OFICINA TÈCNICA
Aquest departament realitza la programació assistida CAD-CAM de les peces que ho requereixin, tot millorant el procés i la qualitat dels nostres productes.
QUALITAT
PONT-PRECIS.S.L. · Les Fonts, 11 Nau 21- Pol. Ind. El Pont · 08254 · El Pont de Vilomara (Barcelona) · Tel: +34 93 831 88 46 · pontprecis@pontprecis.es